Informatie

Welkom!

Fotoclub “De Oude IJssel” is in 1978 opgericht en telt op dit moment ruim 20 liefhebbers van fotografie, die zich bezighouden met een divers palet aan fotografische onderwerpen.

Wij zijn een actieve vereniging. Naast techniek wordt vooral aandacht besteed aan het maatschappelijk perspectief van fotograferen.

Op dit moment is er weer ruimte voor zeer gepassioneerde nieuwe leden. Heb jij iets met fotograferen, beheers je de basis- technieken en wil je je fotografisch verdiepen? Mail dan naar de secretaris via het contact-formulier. Onze secretaris geeft je graag meer informatie. Je kunt een aantal keren vrijblijvend onze bijeenkomsten op de donderdagavond bijwonen. Wij komen één keer in de 14 dagen bij elkaar.  Wil je je camera beter leren kennen, of meer basiskennis opdoen betreffende de ins- en outs van de (digitale) fotografie? Dan verwijzen we je graag door naar de bekende opleidingscentra. Heb je specifieke vragen? Neem dan ook contact op met de secretaris.

Het huidige bestuur bestaat uit: Willie Fokkink-Verhulst (Voorzitter), Maike den Houting (Secretaris) en Alfons Lansink (Penningmeester)

De jaarcontributie bedraagt € 75,-.  Bij instromen gedurende het jaar geldt:

2e kwartaal € 60,-

3e kwartaal € 45,-

4e kwartaal € 30,-

De contributie graag voldoen op de RegioBank rek.nr. NL53 RBRB 0939670283 t.n.v. “Fotografen Club Oude IJssel”

mail Contactformulier