Expositie

Buitenexpositie 2022 Arboretum van Villa Ruimzicht!

Op zondag 22 mei 2022 om 12 uur opende Fotoclub De Oude IJssel onder het genot van een drankje een mooie fototentoonstelling in het Arboretum van Villa Ruimzicht te Doetinchem. Achtentwintig grote doeken met werk van 14 fotografen, waren te zien tot zaterdag 25 juni. Veel van de makers waren aanwezig. Aansluitend aan de opening waren er verschillende activiteiten georganiseerd. De toegang was uiteraard gratis!

Wat was er allemaal te doen?

Het fotograferen van heel bijzondere modellen; Paaldansen met twee prachtige dames.
Je kon je portfolio / foto's laten bekijken door geoefende foto-besprekers. Het bespreken is uiterst Leerzaam!
Het verkrijgen van camera-uitleg.

Voor de kinderen: Bouw en fotografeer je eigen diorama, een miniwereld in laagjes, en win jouw foto op posterformaat. Het was leerzaam om iets over composities en het werken in lagen. Ook hier was de belangstelling groot.

Er kon een praatje worden gemaakt met de aanwezige fotografen!
Kortom, er was genoeg te doen en te beleven!

Binnenkort zal de uitslag van de fotowedstrijd bekend worden gemaakt.

Hieronder een kleine sfeer-impressie van onze buitenexpositie...