Expositie

Buitenexpositie 2022 van start!

Op zondag 22 mei 2022 om 12 uur opent Fotoclub De Oude IJssel onder het genot van een drankje een mooie fototentoonstelling in het Arboretum van Villa Ruimzicht Doetinchem. Achtentwintig grote doeken met werk van 14 fotografen, te bekijken tot zaterdag 25 juni. Veel van de makers zijn aanwezig. Aansluitend aan de opening zijn er verschillende activiteiten georganiseerd. De toegang is gratis!

Wat is er allemaal te doen?

- Fotografeer heel bijzondere modellen;
-  Laat je portfolio / foto's bekijken door geoefende foto-besprekers. Neem ze afgedrukt of op USB stick mee. Leerzaam!
-  Krijg camera-uitleg;
-  Voor de kinderen: Bouw en fotografeer je eigen diorama, een miniwereld in laagjes, en win jouw foto op posterformaat. Neem eventueel je eigen poppetje mee van maximaal 10 cm groot. Je leert iets over composities en werken in lagen;
-  Kijk een video over landschapsfotografie;
-  Doe mee aan onze fotowedstrijd (het onderwerp is vrij. Het mag echter niet beledigend of aanstootgevend zijn): inzenden van 22 mei tot 28 juni via deze link:

INZENDEN FOTOWEDSTRIJD!

REGELEMENT FOTOWEDSTRIJD

-  Maak een praatje met de aanwezige fotografen of kom langs bij onze infostand!
Genoeg te doen en te beleven dus! Tot 22 mei!

Hieronder een kleine sfeer-impressie van onze vorige buitenexpositie...