Actueel

22 december 2020:  In dit album de inzendingen (op 1 na) voor de laatste 10Frames van dit jaar met thema symmetrie. De extra bonus daarbij was een flatlay foto.

10 Frames 10: Symmetrie

16 november 2020:  In dit album de inzendingen voor 10Frames #9 met als thema zwart-wit. De extra bonus uitdaging daarbij was leidende lijnen, maar dat was geen verplichting. Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto´s.

10 Frames 09: Zwart/Wit

11 oktober 2020:  Dit zijn de inzendingen voor 10Frames #8 met als thema de 5 elementen (water, vuur, lucht, aarde, metaal). De extra bonusuitdaging was het gebruiken van een ND-filter. Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto's.

10 Frames 08: De vijf elementen

13 september 2020: In dit album de inzendingen bij het zevende thema van 10Frames: Pareidolia. Dat is het herkennen van gezichten in dingen die niet leven. Bonus uitdaging daarbij was deze keer het maken van een collage. Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto's.

10 Frames 07: Pareidolia

30 juni 2020: In dit album de inzendingen bij het zesde thema van 10Frames: Silhouet. Bonus uitdaging daarbij was deze keer het gebruiken van dubbele belichting. Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto's.

10 Frames 06: Silhouet

29 juni 2020: Een nieuwe foto-opdracht buiten de 10 Frames om: "Maak een foto waarbij mens en natuur een eenheid vormen". Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto's.

Mens en Natuur

1 juni 2020: In dit album de inzendingen bij het vijfde thema van 10Frames: Vierkant. Bonus uitdaging daarbij was deze keer het gebruiken van ritmiek of herhaling. Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto's.

10 Frames 05: Vierkant

1 mei 2020: In dit album de inzendingen bij het vierde thema van 10Frames: Beweging. Bonus uitdaging daarbij was gebruik maken van de panning techniek (de camera meebewegen met het onderwerp). Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto's.

10 Frames 04: Beweging

2 april 2020: In dit album de inzendingen bij het derde thema van 10Frames: De regel van oneven. Bonus uitdaging daarbij was gebruik maken van kunstmatige belichting. Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto's.

10 Frames 03: De regel van oneven

29 maart 2020: De oude IJssel heeft de 10e plaats gehaald in de landelijke Fotobondwedstrijd met 4 maal brons voor Karel Peters, Michel Hagen, Maja Seesink en Marjan Rosendahl. Dit heeft een artikel opgeleverd in de Doetinchemse Vizier:

Mooi resultaat Doetinchemse fotoclub

26 maart 2020: In dit album de inzendingen bij het tweede thema van 10Frames: Geïnspireerd door een foto. Niet alleen de foto van ons clublid, maar ook de foto die als inspiratie diende is aan dit album toegevoegd.De extra bonusuitdaging was een foto van een random fotograaf (die kon je via een online generator toegewezen krijgen). Deze extra uitdaging is echt als extra en niet verplicht. Maar liefst 3/4 van de inzenders heeft die extra uitdaging aangenomen! Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto's.

10 Frames 02: Geïnspireerd door een fotograaf

26 maart 2020: Dit jaar worden er 10 thema's aangereikt door de club onder de naam 10Frames. In dit album de inzendingen bij het eerste thema van 2020: Negatieve Ruimte. De extra bonusuitdaging daarbij was 'complementaire kleuren'. Deze extra uitdaging is echt als extra en niet verplicht. Tijdens een clubavond zijn de inzendingen inmiddels besproken. Klik op onderstaande link voor de bijbehorende foto's.